Voetreflexmassage

Bij AVE Medisch Pedicurepraktijk in Purmerend kunt u ook terecht voor een voetreflexmassage

Blijf even stil staan bij uzelf
We leven in een drukke tijd. We laten ons meeslepen door het tempo van de maatschappij en kunnen ons daarom maar moeilijk onthaasten. Stress is een veel voorkomend probleem en brengt een heleboel complicaties met zich mee.
Wat is een voetreflexmassage?
Op onze voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met alle klieren, organen en andere delen in het lichaam. Door een voetreflexmassage ontstaat er een stimulerende werking naar de organen en zorgt voor een betere doorbloeding. Afvalstoffen kunnen beter worden afgevoerd door ons lymfesysteem door speciale drukpunten onder de voet te masseren.
Ontspanning
Een voetreflexmassage is ook bedoeld om ontspanning te geven, via de voeten werkt die ontspanning door op het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Naarmate u vaker gemasseerd wordt zult u daar een aantal winstpunten uit halen:
  • U slaapt beter
  • U staat rustiger in het leven
  • Het brengt rust in het denken
Geschikt voor iedereen

Een voetreflexmassage is zeker van belang in de wereld van nu, een wereld waarin wij te vaak ons lichaam negeren. Een voetmassage is geschikt voor iedereen. Jong en oud hebben profijt van deze ontspannende behandeling.

Voetreflexmassage