COSMETISCHE BEHANDELINGEN
Massage

We leven in een drukke tijd. We laten ons meeslepen door het tempo van de maatschappij en kunnen ons daarom maar moeilijk onthaasten. Stress is een veel voorkomend probleem en brengt een heleboel complicaties met zich mee. Door een ontspannende behandeling wordt u uit uw dagelijkse routine gehaald, zodat u even stil blijft staan bij uzelf.
Een massage is bedoeld om ontspanning te geven, via de voeten werkt die ontspanning door op het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Naarmate u vaker gemasseerd wordt zult u daar een aantal winstpunten uit halen. U slaapt beter, u staat rustiger in het leven en het brengt rust in het denken. Massage is zeker van belang in de wereld van nu, een wereld waarin wij te vaak ons lichaam negeren.

Cosmetische voetverzorging

Deze specialisatie staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voetenbad en een peeling volgen de pakking en eventueel de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten. Zeer geschikt als cadeau!

Voetpakking

Een voetpakking kan bestaan uit een klei- of paraffinepakking.
Allereerst worden de voeten gescrubd, om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de crème beter in de huid opgenomen worden.
Daarna volgt een pakking van klei- of paraffinepakking (warm). Vervolgens worden uw voeten ingepakt met een folie en ingestopt in een badstoffen handdoek voor 15-20 minuten.
Na het verwijderen van de pakking worden uw voeten ingesmeerd met een verzorgende crème.

Uw voeten voelen na deze behandeling weer zijdezacht aan, echt een ware wellness!!

Kleipakkingen

Een kleipakking bevat allerlei heilzame zoals onder andere magnesium, zwavel,  calcium, ijzer, kalium, zink en veel zuurstof en water. Via uw voeten stimuleert het de stofwisseling in uw lichaam, het ontgift, voedt, verzorgt en ontspant. Klei, aarde, leem hebben ontvettende eigenschappen, stimuleren het immuunsysteem en zijn weerstandverhogend.


Paraffinepakking

Het paraffinebad is een zeer verzorgende en verzachtende pakking voor uw handen en voeten!
Heeft u last van ruwe droge handen, kloven, winterhanden of reumatische klachten?
Dan is een paraffinepakking echt iets voor u!
De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, maakt de huid elastischer en verwijdert alle afvalstoffen uit uw huid. Bij koude handen en/of voeten, eeltvorming, spierpijn etc., werkt een paraffinebad als een verademing.
Bij herhaaldelijk gebruik zult u merken dat uw handen en voeten zachter aanvoelen en er verzorgder uitzien.
Home
Behandelingen
Over voeten
Tarieven
Producten
Contact
Voorwaarden
Nieuws